Експерт: Зелените защитават закон, създаден по модел на Хитлер и Гьоринг


Експерт: Зелените защитават закон, създаден по модел на Хитлер и Гьоринг
08 Юли 2020, Сряда


„Ние работим за кауза, а Тома Белев и сие печелят пари за екологичните си становища”, категоричен е Тодор Георгиев, секретар на Национална асоциация Българско Черноморие

Автор: Десант

„Действащият закон за биологичното разнообразие трябва да бъде променен, защото той не е правен съгласно европейските директиви, а по модел на нацисткия закон на Хитлер и Гьоринг. Промените, които НФСБ предлага сега, трябваше да бъдат направени отдавна”.

Това каза Тодор Георгиев, секретар на Национална асоциация Българско Черноморие в предаването „Лице в лице” на БТВ тази вечер по време на дебат с Тома Белев. В подкрепа на тезата си той предостави оригинал на нацисткия закон от Хайделбергската библиотека на водещата Цветанка Ризова.

Всеки пети българин е собственик на земи в „Натура 2000”, сочи статистиката Тодор Георгиев заяви, че основният проблем на тези хора е невъзможността да се разпореждат с имотите си и даде пример с Калиакра – „там дори не можеш да влезеш в собствения си имот, разрешено е само да дишаш”.

Експертът беше категоричен, че собствениците на земи не искат унищожаването на природата. Единственото, което искат е процедурите в „Натура 2000” да бъдат съгласувани с тях – така, както е в европейска Франция.

„Само у нас има отказ от правосъдие. Ние сме единствената държава в Европа, където пише, че заповедите са необжалваеми”, посочи Тодор Георгиев.

Експертът уличи Тома Белев в лъжа и за това кой печели пари от говоренето по проблема „Натура 2000”. „Аз защитавам хората, които имат собственост в тази зона. Ние работим за тази кауза с наши средства. Във Вашето становище, г-н Белев, пише: По европейски проект. Значи, на Вас ви дават пари, за да изготвяте екологично становище. Вижда се кой печели пари”, реагира Тодор Георгиев.


В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Борилов
12.07.2020 12:43:37
0
0
Тома Белев и хората му страшни измамници, които трупат лесни пари за сметка на българската природа.
1
Красимира
10.07.2020 16:48:22
0
0
Не ме изненадва. Нашите зелени в България си нямат и понятие от това, което правят. Те даже и съответното образование нямат. Сбирщина от безработни хрантутници, които се пишат зелени и си правят НПО-та, че да усвояват пари. Реално няма никакъв ефект от тяхната дейност освен много изхарчени милиони левове.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки