Дигитализираха добричкия зооцентър


Дигитализираха добричкия зооцентър
06 Юли 2020, Понеделник


Целта е той да се популяризира сред младите хора в цяла България, които прекарват голяма част от времето си в социалните мрежи


Добричкият Център за защита на природата и животните вече има свой собствен уебсайт, както и профили в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Новият сайт на Центъра представя неговата обновена визия, включваща ново лого и визуален език. Самият портай е създаден с поглед към модерните тенденции в уебдизайна и цели да придаде усещането за природа, зеленина и свобода, които са характерни за зооцентъра.

Основната цел на това дигитално представяне е да направи Центъра по-достъпен за любителите на природата, за да могат лесно да получат информация и да се запознаят с дейността му. Това е и опит той да се популяризира сред младите хора в цяла България, които прекарват голяма част от времето си в социалните мрежи.

Добричкият зооцентър е първата в страната ни лицензирана зоологическа градина, в която условията, при които са настанени животните, са максимално близки до естествената им среда. Създаден е през 2003 г. по българо-швейцарски проект и към момента е обитаван от над 350 животни.  


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки