Раздор в партия „Възраждане“ заради тузарската къща на лидера й Костадин Костадинов


Раздор в партия „Възраждане“ заради тузарската къща на лидера й Костадин Костадинов
09 Юни 2020, Вторник


Имението е купено с пари от субсидията, потвърди днес и общинският съветник в Бургас Владимир Павлов, който омерзен напуска партията

Автор: Десант

Лидерът на ПП „Възраждане” в Бургас Владимир Павлов обяви, че напуска партията заради несъгласие с политиката, водена от националния лидер Костадин Костадинов. В писмо до обществеността с остър тон той подчертава, че не можел да стане „съучастник на огромните лъжи, зад които се крие човек без никакъв морал и вселенски егоцентризъм".

Павлов обвинява довчерашния си лидер Костадин Костадинов, че карал всички членове и симпатизанти на партията д го оправдават, заради глупавата му постъпка да си купи луксозна къща край Варна.

От писмото на Павлов става ясно, че той се е скарал с Костадин Костадинов преди дни, след което националният председател на партията е създал паралелна структура на „Възраждане” в Бургас, изолирайки Павлов от делата й.

Ето го текстът на цялото писмо, без редакторска намеса:

До тук с ПП"Възраждане"!

Днес подавам ОСТАВКА и прекратявам членството си в проекта носещ прекрасното име "Възраждане". Проект, едноличен и както се оказа замаскиран с една едничка цел, лично облагодетелстване и осребряване на постове на една персона и още няколко послушни мижитурки около него. Не мога да бъда съучастник на огромните лъжи зад които се крие човек с никакъв морал и вселенски егоцентризъм, способен да накара цяла партия с всички членове и симпатизанти да се оправдават и лъжат заради глупавите му амбиции и постъпки да си купи луксозна къща, апартамент, нови коли и стотици хиляди от субсидията превъртяни през сметки на приятели и близки. И такъв човек иска да управлява? И когато му потърсиш сметка, започва да прави интриги да те отстрани и запуши устата. Пуска верният си клоун Ганьо да разбие една от най-работещите структури в страната, създавайки паралелна организация от отрепки.

Не си познал Костадине! На всички които още му вярват, им пожелавам да изтрезнеят бързо, преди да стигнат до там да му дадат още власт и субсидии, с което да оцелее още години възпроизвеждайки порочния политически модел в страната!


В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
1
25.03.2022 09:41:23
0
0
поредните глупости...
1
1914
09.06.2020 11:10:45
2
1
Разкриха го!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки