Бургаска фирма за опаковки вече произвежда предпазни шлемове


Бургаска фирма за опаковки вече произвежда предпазни шлемове
04 Май 2020, Понеделник


Тя е внедрила в производството си и единственият на пазара у нас полушлем

Автор: Диана Славчева

Бургаската фирма „Инпак“ вече 12 години произвежда познатите на всеки кутии за храна за еднократна употреба. С настъпването на извънредното положение заради разпространението на коронавируса, ръководството й преструктурира дейността си и се ориентира към изработването на така нужните за индивидуалната защита предпазни шлемове.

Първоначално идеята е била да се обезопасят работниците в компанията, и тъй като разполага с нужните материали, машини и инженерен капацитет, който да ги конструира, впоследствие се започва и масово производство. 

Шлемовете се разработват в два варианта, като полушлемът е единствен, който се предлага на нашия пазар. Идеята за него подсказали пушачи и любители на кафето, които могат да си го пият, без да свалят шлема от лицето си.

По думите на търговския директор Иван Мутафчиев артикулите намират много добър прием във висшите учебни заведения. Към тях се проявява голям интерес и във връзка с предстоящите матури след 7-ми и 12-ти клас. Те могат да осигурят безопасността не само на зрелостниците, но и на техните квестори.



Предпазните средства на бургаската фирма са изключително търсени и от ресторантьори, сервитьори и бармани, тъй като те позволяват свободен разговор, не се запотяват, тъй като конвекцията им е много добра, и не създават дискомфорт при продължително носене, тъй като са изключително леки - полушлемът тежи едва 22 грама. Изработени са от изключително лек материал, който може спокойно да се дезинфекцира. 

Сглобяват се много лесно, като това може да се направи дори от малки деца. 

Към всичките предимства на шлемовете на „Инпак“ може да се добави и изключително ниската и конкурентна цена, на която те се продават.

Фирмата произвежда на денонощие над 10 хиляди броя от тях, като има капацитет при нужда да изработва и повече.


В категории: Новини , Репортажи

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки