НФСБ с дарение за лекарите и жителите на Дупница


НФСБ с дарение за лекарите и жителите на Дупница
Снимки: Пресцентър на НФСБ
15 Април 2020, Сряда


В Котел от патриотичната партия помагат като доброволци

Автор: Десант

Председателят на НФСБ в Дупница Христо Христов дари маски и ръкавици на екипа на Многопрофилната болница „Свети Иван Рилски“ в града като жест на съпричастност към всички, които са на първа линия в битката срещу заразата на COVID 19.

Предпазни средства получиха и жителите на Дупница. Заедно с Христов в дарителската кампания се  включи и секретарят на организацията на НФСБ в Дупница Гергана Васева. „В кризисна ситуация като днешната е важно да споделяме отговорността, да бъдем заедно и да помагаме“, подчерта Христо Христов.



Председателят на НФСБ в Дупница направи дарение от предпазни средства и за Дома за стари хора в Кочериново.

Дарителската кампания в подкрепа на борбата срещу коронавируса, която народните представители на НФСБ започнаха още през март, предоставяйки респираторен апарат на Инфекциозна болница в София – продължава. Заместник-министри от квотата на патриотичната формация, областни управители и техните заместници от различни градове на страната, общински съветници и активисти продължиха инициативата, предоставяйки с лични средства предпазни материали и оборудване на местните болници.

Във времето на криза начело на доброволците в Котел застана общинският съветник от квотата на НФСБ в листата на ГЕРБ Захари Стоянов. Всички те помагат на възрастните хора в градчето. Сред хората, които се грижат за възрастните хора, е и председателят на НФСБ в Котел Живко Тодоров.

Припомняме, че доброволец на Социалния патронаж в Бургас стана и народният представител от НФСБ и съпредседател на ПГ „Обединени патриоти“ Валентин Касабов.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки