До 5 години затвор за буйстващата двойка кучкари в Бургас?


До 5 години затвор за буйстващата двойка кучкари в Бургас?
14 Април 2020, Вторник


Освен, че не носили маски и нямали лични документи, двамата бургазлии категорично отказали да се идентифицират за проверката

Автор: Десант

29-годишният Христо Добрев и 23-годишната му приятелка Йоана Дончева са арестуваните след екшъна в Борисовата градинка в Бургас, съобщава сайтът Флагман.БГ. Според хора, станали преки свидетели на случката, полицаите, които извършвали контрол за това дали се спазват противоепидемичните мерки, се държали хладнокръвно и толерантно, но срещнали изключителен отпор от двамата немаскирани разхождащи се.

Двойката, още виждайки полицаите, започнали да се държат агресивно спрямо тях. Освен, че не носили маски и нямали лични документи, те категорично отказали да се идентифицират за проверка – вероятно в отчаян опит да не бъдат глобени.

Напрежението обаче ескалирало драстично, когато срещу полицаите започнали да се сипят редица обидни думи. Точно това е наложило и използването на сила към 29-годишния Христо, който бил толкова афектиран, че на практика изпаднал в истерия, споделят очевидци.

При ареста на Христо, който бил закопчан с белезници, се събудила и агресията у 23-годишната Йоана. Тя ритнала с крак няколко пъти полицейския автомобил и въпреки професионализма на униформените, които я умолявали да спре, тя не възприемала думите им и се държала неадекватно. Това наложило и нейния арест.

По случая е образувано бързо полицейско производство и двамата ще бъдат подведени под наказателна отговорност по строгия чл. 325 от НК. Грози ги до 5 години затвор.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки