От НФСБ дариха на УМБАЛ-Бургас 600 предпазни шлемове и маски


От НФСБ дариха на УМБАЛ-Бургас 600 предпазни шлемове и маски
Снимки: Пресцентър на НФСБ
09 Април 2020, Четвъртък


Директорът на болницата доктор Бойко Миразчийски прие защитните консумативи с благодарност, тъй като лечебното заведение изпитва остра нужда от такива средства за защита на медиците на първа линия

Автор: Мария Пенева

Дарителската кампания на НФСБ в подкрепа на битката срещу разпространението на коронавирус в България продължава. Днес патриотичната партия направи пореден щедър жест към УМБАЛ – Бургас, като предостави предпазни шлемове и маски за многократна употреба в полза на медиците на първа линия.

Общинските съветници от НФСБ в Бургас Милен Ненчев и Боян Дяков, заедно с народния представител от патриотичната партия Христиан Митев, дариха 300 броя предпазни шлемове и 300 броя маски за многократна употреба в полза на най-голямото лечебно заведение в областта.

Щедрият жест е една малка част от националната дарителска кампания, която провежда политическата формация.„Преценихме, че в този тежък за здравната ни система момент трябва да направим това дарение и се надяваме то да е от полза за хората с бели престилки, които са на първа линия в тази тежка епидемиологична ситуация" - коментира депутатът Христиан Митев.



Директорът на болницата доктор Бойко Миразчийски прие защитните консумативи с благодарност. Той уточни, че лечебното заведение изпитва остра нужда от предпазни средства и дарението на патриотите е добре дошло.

100 хирургически комплекта пък ще дарят служителите и ръководството на регионалната дирекция по строителен надзор в Бургас, в полза на УМБАЛ. Добрата новина съобщи директорът на структурата – Милен Ненчев, който е общински съветник от НФСБ.



Припомняме, че преди броени дни председателят на структурата на НФСБ в Камено Иван Кузманов дари 11 хиляди лева в подкрепа на медиците на първа линия. От патриотичната формация днес направиха дарителски жест и към медиците в Сливен и Асеновград, на които също бяха дарени предпазни шлемове и маски от активисти на Националния фронт. 


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки