НФСБ с жест към медиците в Сливен и Асеновград


НФСБ с жест към медиците в Сливен и Асеновград
09 Април 2020, Четвъртък


От патриотичната формация продължават дарителската си кампания

Автор: Десант

Пореден хуманен акт към медиците - този път в област Сливен и в Асеновград, бе направен по инициатива на НФСБ в общата битка със заразата от COVID 19.

150 предпазни шлема получи областната болница „Д-р Иван Селимински” в Сливен. 50 от тях бяха закупени и дарени от зам.-областния управител на Сливен от квотата на НФСБ Димитринка Петкова, а 100 бяха дарени от името на бизнесмена Иван Дойчев, председател на Националната асоциация за здравословно хранене на децата.



Впоследствие Иван Дойчев закупи и дари още 200 предпазни шлема в подкрепа на хората, които са на предна линия в борбата с коронавируса. Причините да направя тези дарения са две. Едната е твърде лична, а другата – това е една отговорност. След като целият свят се намира в криза, всеки който има възможност да помогне, би следвало да го направи за хората, които са на първа линия, а който няма възможност – да спазва мерките, за да спрем разпространението на вируса”, заяви Иван Дойчев.

Председателят на Общинския съвет на Твърдица Иван Петров също направи дарение от 50 предпазни шлема на Бърза помощ и на служители на обекти, където се работи с хора.

Дарителската кампания на НФСБ в тежката ситуация на борба с коронавируса продължи и в Асеновград. Ани Юнакова - член на общинското ръководство на НФСБ в Асеновград, дари с лични средства 200 предпазни медицински шлема и още хигиенни и предпазни средства на Центъра за спешна помощ в града. Медиците приеха с благодарност помощта, оценявайки всеки един жест на спомоществователство във времето на пандемия.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки