Маските вече стават задължителни навън и на обществени места


Маските вече стават задължителни навън и на обществени места
30 Март 2020, Понеделник


Аргумент за налагането на заповедта е усложняващата се епидемиологична обстановка и разпространението на коронавирус у нас

Автор: Десант

Всички лица са длъжни да носят защитна маска, когато се намират в закрити или на открити обществени места. Такова нареждане даде здравният министър Кирил Ананиев днес, съобщиха от здравното министерство.

Наложената мярка предстои да бъде съобщена на вътрешния министър и на областните управители за контрол по изпълнението й.

Аргумент за налагането на заповедта е усложняващата се епидемиологична обстановка и разпространението на коронавирус у нас.


В категории: Новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
Има логика
30.03.2020 18:17:06
1
1
Маските отдавна трябваше да станат задължителни, още щом се разбра, че инкубационният период на коронавируса е повече от 14 дни. Каква е файдата, че болният я слага, при условие че докато се докаже заболяването, вече е изпозаразил още сто други.
2
666
30.03.2020 16:10:47
3
3
Що за глупост е това? Тези маски не са създадени да се ползват от здрав човек ... ползват се само в случаите когато общуваш с болен, това дори го препоръчват производителите, както и 99% от лекарите и професорите, кой е тоя Ананиев, че ще задължава здрави хора да носят маски? Дори в много от статиите пише, че маските вредят повече отколкото помагат.
1
777
30.03.2020 15:46:01
3
1
Генерала каза, че само ако случаите на ден станат фрапираща цифра, ще има допълнителни мерки. Сега заразените се увеличават с 8-10 човека на ден, което е незначителен процент на фона на около 300 заразени. Да не говорим, че в пространството се съобщават някакви цифри, без да е сигурно колко са верни. Аз продължавам да мисля, че това е едва огромна манипулация в световен мащаб от тези, които дирижират живота на нашата планета. Не успяха с птичия грип, после със свинския, но този път с коронавируса успяха. Интересно кой и какви ползи ще извлече от цялата тази истерия.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки