Над 200 българи излитат тази нощ за Великобритания, повечето от тях са бургазлии


Над 200 българи излитат тази нощ за Великобритания, повечето от тях са бургазлии
23 Март 2020, Понеделник


али някои от тях имат основателна причина или се възползват от евтините самолетни билети - по 30-ина лева, остава загадка

Автор: Десант

След като вече стана ясно, че 150 пасажери ще пристигнат в Бургас от държавата, която е новото огнище на епидемията, се появи сериозно недоволство сред част от бургазлиите.

В социалните мрежи имаше и предложение за гражданска блокада на летището, която властите няма как да допуснат, но нагласите срещу хората, които ще кацнат на летището довечера, са факт.

„Знам, че има настроение срещу тези наши съграждани. Хората се страхуват, но разберете, че тези хора се прибират в домовете си, при семействата и ще останат под карантина, която стриктно ще се следва. Недоумение в мен обаче буди нещо друго - желанието на тези 200 наши сънародници, които искат да отидат в Англия в този момент“, каза шефът на РЗИ - Бургас д-р Георги Паздеров. Той уточни, че става въпрос предимно за бургазлии.

Става въпрос за българи, предимно бургазлии, които в 23:05 часа трябва да излетят към летище Лутън, съобщава сайтът Флагман.бг. Дали някои от тях имат основателна причина или се възползват от евтините самолетни билети - по 30-ина лева, остава загадка.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Radostin
25.03.2020 10:43:29
0
0
Ами те нека се разкарват България Англия обратно Ко искат и в Италия да идат а ние тука ще стоим вкъщи ние сме идиоти да спазваме
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки