Wizz Air отмени полетите си до Малта


Wizz Air отмени полетите си до Малта
19 Март 2020, Четвъртък


Един от вариантните за компенсация е 120% от първоначално платената такса автоматично да бъде заредена в акаунта на клиента, като сумата може бъде използвана през следващите 24 месеца

Автор: Десант

Wizz Air обяви днес, че в резултат на наложените ограничения за пътуване с цел овладяване на пандемията COVID-19, от 21 март 2020 г. авиокомпанията ще спре всичките си полети от и до Малта до 10 април 2020 г.

От България Wizz Air изпълнява директни полети София-Малта, които ще бъдат отменени до 10 април.

Пътниците с резервации, засегнати от спирането на полетите, ще бъдат автоматично информирани по имейл, в случай че са направили резервациите си директно на wizzair.com или чрез мобилното приложение на авиокомпанията. 120% от първоначално платената такса автоматично ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде използвана през следващите 24 месеца за закупуване на продукти и услуги на Wizz Air.

Пътниците могат също да изберат пълно възстановяване на парите в брой – което ще отнеме повече време, и ще бъдат информирани за необходимите стъпки, за да получат банков превод или превод към банкова карта, в отделен имейл. В този случай клиентите ще имат право само на 100% от първоначално платената тарифа.

Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции, включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

Wizz Air искрено се извинява на клиентите за причиненото неудобство в резултат на отменените полети, но безопасността и благополучието на пътниците и екипажа остават приоритет номер 1 за авиокомпанията.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки