Жена от Карнобат, завърнала се от Банско, е със съмнение за коронавирус


Жена от Карнобат, завърнала се от Банско, е със съмнение за коронавирус
Снимката е илюстративна
18 Март 2020, Сряда


За това съобщи карнобатският кмет

Автор: Десант

„Карнобатлийка е със съмнение за коронавирус. До часове се очаква да излезе пробата. Жената се е върнала от Банско. Тя е настанена за лечение в Бургас." 

Това съобщи във Фейсбук страницата си кметът на Карнобат Георги Димитров.

Той използва случая, за да апелира да се спазват стриктно оповестените мерки. 

„Няма място за паника. Трябва да бъдем отговорни", призовава картобатският градоначалник.

​По-късно стана ясно, че младата жена е работила в зимния ни курорт, който в момента е поставен под пълна карантина. Върнала се преди няколко дни от там, като междувременно е осъщестивала контакт с доста хора.

Ходила е на лекар преди 2-3 дни, но нямала симптоматика. Направена й е рентгенова снимка, която не показала нищо тревожно. Днес обаче й е прилошало и е преведена за лечение в Бургас. Резултатът от взетата й проба трябва да е готов в четвъртък сутринта.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Реджо
19.03.2020 08:18:44
0
0
Ей хора бъдете отговорни.. Тази жена може да е болна от корона вируса може и да не е болна... Но тя идва от Банско... Хората които са били в рискова територия трябва да спазват указанията...не разбирате ли че много зависи от това как ще постъпят хората идващи от заразени територии... Нямала симптоми... Тази болест показва симптоми на по късен етап... Пазарувала в Тмаркет... Знае че идва от Банско.. Стой си вкьщи.. Хората са казали който се намира в рискова територия трябва 15 дена да се изолира да е болен и да не е болен... Ако продьлжават така с безотговорноста Сега и Карнобат ще се превърне в рискова територия не само там ще стане като Италия...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки