Заради коронавируса Wizz air промени графика на полетите си до Италия


Заради коронавируса Wizz air промени графика на полетите си до Италия
Снимката е илюстративна
27 Февруари 2020, Четвъртък


С по-малко от 60% ще са курсовете на компанията до италиански градове

Автор: Десант

Нискотарифният превозвач Wizz air обяви, че поради намаляващата тенденция в търсенето на полети до Италия, причинена от избухването на вируса COVID-19, ще промени своя полетен график. Това ще доведе до намаляване на честотата на изпълнение и отмяна на значителен брой полети до Северна Италия между 11 март и 2 април 2020 г.

През този период ще бъде намален около 60% от общия брой полети на компанията до италиански градове. Обичайният график ще бъде възстановен след 2 април 2020 г.

Пътниците с резервации, засегнати от тази промяна, са информирани своевременно и ще бъдат пренасочени към алтернативен маршрут на възможно най-ранна дата, но не по-рано от 14 дни след първоначалната дата на полета.

Клиентите, които са резервирали директно на wizzair.com или през мобилното приложение на авиокомпанията, ще получат известие по имейл, в което им се предлага безплатна промяна на резервацията за нова дата, пълно възстановяване на първоначално заплатената сума или 120% възстановяване на сумата като кредит в техния WIZZ профил.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки