РИОСВ - Бургас обяви конкурс за детски картички от отпадъци. Ето какви са условията за участие


РИОСВ - Бургас обяви конкурс за детски картички от отпадъци. Ето какви са условията за участие
25 Февруари 2020, Вторник


В надпреварата могат да участват ученици от общините в обхвата на Бургас: Айтос, Бургас, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Поморие, Приморско, Руен, Созопол, Средец, Сунгурларе и Царево

Автор: Десант

"Земята през очите на децата” е темата на Регионалния ученически конкурс за изработване на картичка от отпадъци, организиран тази година от РИОСВ-Бургас и НЧ „Христо Ботев 1937“ по повод Международния ден на Земята - 22 април.

Конкурсът се провежда за трета поредна година и цели чрез творчеството си децата да изградят позитивно отношение към природата и нейното опазване.

В надпреварата могат да участват ученици от общините в обхвата на Бургас: Айтос, Бургас, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Поморие, Приморско, Руен, Созопол, Средец, Сунгурларе и Царево.

Картичките трябва да бъдат съобразени с темата и да показват реки, планини, природни забележителности, растителни и животински видове.

Всеки участник може да изпрати ЕДНА картичка, която да бъде във формат А6 и да съдържат информация за ученика – име и фамилия, възраст, училище, населено място, клас, е-mail, телефон за връзка, заглавие на картичката и кратко описание какво изобразява.

Картичките изпращайте на адрес: гр. Бургас, к-с „Лазур“, ул. „Перущица“ № 67, ет. 1 за „Връзки с обществеността“, до 10 април 2020 г. вкл. Творбите, изпратени след тази дата, няма да се състезават в конкурса.

Компетентно жури ще отличи най-добрите творби и ще присъди първа, втора, трета и поощрителна награди. Във Фейсбук страницата за информационно-образователни дейности на РИОСВ-Бургас ще бъде публикуван албум с всички участващи в конкурса картички със заглавие, име и фамилия на автора.

Награждаването ще се състои на 22 април 2020 г. в залата на РИОСВ - Бургас.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки