Валери Симеонов: Големите злоупотреби в частната лотария са от талоните


Валери Симеонов: Големите злоупотреби в частната лотария са от талоните
30 Януари 2020, Четвъртък


Безспорно е, че не е упражняван контрол - подчерта лидерът на НФСБ по Нова телевизия

Автор: Десант

„Големите злоупотреби в частната лотария идват не от неплатените данъци, а от талоните. Никой не знае какви количества се продават. Няма информация да е извършена проверка колко талони, които представляват ценни книжа, са отпечатани в Индия и колко са продадени“.

Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов при участието си в предаването „Здравей България“ на Нова телевизия тази сутрин.

Той припомни, че още миналата седмица в същото студио е посочил, че става дума за злоупотреби в размер на близо 600 млн. лв., нещо, което се оказа по-късно потвърдено и от специализираните органи.

„Безспорно е, че не е упражняван контрол. Безспорно е, че Комисията по хазарта е купена. Това, което казах миналата седмица – сега се потвърждава“, подчерта Валери Симеонов.

В отговор на въпрос на водещите за напрежението между президента и главния прокурор и избухналия скандал, лидерът на НФСБ коментира, че от случващото се губят и двете страни, а като цяло и държавността.

Политически и хазартно подквасен протест – така Валери Симеонов определи протеста на ресторантьорите и хотелиерите, подчертавайки, че в един по същество професионален протест са намесили политически лица.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки