НФСБ иска КПКОНПИ да провери имуществото на Комисията по хазарта


НФСБ иска КПКОНПИ да провери имуществото на Комисията по хазарта
28 Януари 2020, Вторник


Антикорупционният орган следва да свери дали декларираното от тях отговаря на онова, което те имат като приходи

Автор: Десант

Още в рамките на тази седмица народните представители от НФСБ ще внесем сигнал до КПКОНПИ, с който ще искаме да бъде проверено имущественото състояние на членовете на Комисията по хазарта.

Това съобщи зам.-председателят на НФСБ и шеф на парламентарната антикорупционна комисия Борис Ячев в предаването „Още от деня“ на БНТ на 27 януари.

Искането ще бъде да се провери имущественото състояние както на този състав на Комисията по хазарта, така и на предишните три състава, от 2015 г. насам.

„Защото, съгласно чл. 6 от Закона за противодействие на корупцията ръководството и членовете на тази Комисия по хазарта са задължени да подават декларации за имуществото и за конфликт на интереси. Трябва да бъде проверено от КПКОНПИ дали декларираното от тях имущество отговаря на онова, което те имат като приходи“, посочи Борис Ячев.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
десантчик -патриотев :)
28.01.2020 10:55:25
0
0
Я.....СТИГА ЛЪЖИ....! БЪЛГАРИТЕ ИЗНЕМОГВАТ -УМИРАТ -ПРОТЕСТИРАТ - КЪДЕ Е ПОРЕДНАТА КЛИКА (ОБЕДИНЕНИ ИДИОТИ) ....!? В ПРЕГРЪДКИТЕ НА СЪЗДАТЕЛЯ НА МАФИЯТА - ''БОКО -ТИКВАТА'' .....!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки