Дядо Коледа пристигна във Варна с „Пантер”-а от авиобаза „Чайка”


Дядо Коледа пристигна във Варна с „Пантер”-а от авиобаза „Чайка”
Снимки: ВМС
20 Декември 2019, Петък


Хеликоптерът се приземи със Снежанка на пирса в Пункт за базиране към Военноморските ни сили 

Автор: Десант

Броени дни преди Коледа, навръх Игнажден, „Пантер”-а от авиобаза „Чайка” на Военноморските сили вместо с еленски впряг, Дядо Коледа се приземи със Снежанка на пирса в Пункт за базиране във Варна.



След безаварийното кацане повече от 100 малчугани и техните родители, военнослужещи и цивилни служители от Варненския гарнизон, съпроводиха добрия старец и неговата вярна помощничка до празнично украсената спортна зала на Пункт за базиране Варна.



Там децата разказаха на белобрадия старец колко са слушали през годината и го поздравиха с песни и стихотворения, подариха му рисунки. А той от своя страна тържествено обеща, че ще намерят желаните подаръци под елхата в Коледната сутрин и изпрати всеки с пълна торбичка с лакомства.

Междувременно стана известно, че отново на 20 декември Дядо Коледа е посетил и Военновъздушна учебна база „Георги Бенковски” в Долна Митрополия. Той е кацнал там със самолет L-39ZA, пилотиран от майор Петко Димитров, а Снежанка е пристигнала със самолет Пилатус РС-9М, управляван от майор Димитър Вачков.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки