Изпратиха в запаса на флотилен адмирал Коста Андреев


Изпратиха в запаса на флотилен адмирал Коста Андреев
Снимка: ВМС
17 Декември 2019, Вторник


Той отдаде тридесет и четири години доблестна и вярна офицерска служба под знамената

Автор: Десант

На 17 декември в Щаба на Военноморските сили се състоя церемония за тържествено изпращане в запаса на флотилен адмирал Коста Андреев.

Да изразят своето уважение към постигнатото през годините на офицерската му служба завидно ниво на личностна и професионална реализация, в Големия салон на Адмиралтейството се събраха много негови близки и приятели, военнослужещи и цивилни служители от Щаба на ВМС, командири на военни формирования, представители на структури от министерство на отбраната, на общинската администрация, ветерани от флота.

По случай преминаването му в запаса, за високи заслуги към  развитието на Военноморските сили и Българската армия, флотилен адмирал Андреев беше удостоен със заслужени награди – 7,62 мм карабина СКС от министъра на отбраната, художествена картина от началника на отбраната, адмиралтейска грамота и длъжностен флаг от командира на ВМС.



В приветствието си контраадмирал Кирил Михайлов засвидетелства благодарността на военните моряци за отдадените от флотилен адмирал Андреев тридесет и четири години доблестна и вярна офицерска служба под знамената. Командирът на ВМС изказа своята и на всички, които са служили и работили с флотилен адмирал Андреев военнослужещи и цивилни служители, увереност в плодотворното осъществяване на бъдещите му лични и професионални начинания.

Приветствия и благодарности за доброто взаимодействие и взаимопомощ бяха отправени към флотилен адмирал Андреев от началника на ВВМУ „Никола Й. Вапцаров” флотилен адмирал Боян Медникаров и от заместник-кмета на община Варна Пейчо Пейчев.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки