Дребният и среден бизнес: „Валери, този път не си сам"


Дребният и среден бизнес: „Валери, този път не си сам"
25 Ноември 2019, Понеделник


Това е единственият политик, който ни защити, когато имахме проблеми, категорични са от браншовите организации на производителите на домашна ракия и превозвачите на горива

Автор: Десант

С транспаранти: „Долу ръцете от Валери, Валери - смел и честен патриот" и „Валери, този път не си сам" представители на браншови организации и симпатизанти на Валери Симеонов се събраха пред сградата на Народното събрание. Поводът е готвеният за довечера протест на майките от „Системата ни убива", които са против назначаването на Симеонов за зам.-председател на Народното събрание.

Контрапротестът пред сградата на Народното събрание започна в 12 часа и събра представители на браншови организации, сред които асоциация „Българска домашна ракия" и Асоциация на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива. Ще останем тук, докато не убедим майките, че този път протестът им е несправедлив, посочиха от малкия и среден бизнес.

Според тях Валери Симеонов е единственият политик, който ги е защитавал, когато са имали проблеми.

Голяма част от протестиращите дойдоха на митинга, облечени в жълти жилетки, на гърба на които бе изписано, че носещите ги са против лобисткия закон за горивата, приет от Народното събрание.

„Валери Симеонов бе основен радетел за отлагането на въпросната наредба  и който ни подкрепяше във всички наши инициативи" - заяви пред „Десант" Динко Димитров от Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива.

По думите му е редно Валери Симеонов да бъде подкрепен, тъй като той е човекът, който защитава интересите на дребния бизнес в България.

Припомняме, че и председателят на парламента Цвета Караянчева подкрепи Валери Сименов за новия му пост в парламента. В Златоград тя коментира въпроса пред медиите като посочи, че за думите си преди една година лидерът на НФСБ и депутат в 44-то Народно събрание е понесъл своя кръст.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
i do tam
26.11.2019 08:27:00
0
0
Въобще не сме доволни от здравните услуги!!!! Няма такива!!! Като се влезе в болница - тогава!!! И до там...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки