Пътеписи на тема „Разходка с влак” ще се състезават в конкурс на БДЖ


Пътеписи на тема „Разходка с влак” ще се състезават в конкурс на БДЖ
Снимка: БДЖ
22 Ноември 2019, Петък


Вижте условията, на които трябва да отговарят текстовете

Автор: Десант

БДЖ обяви конкурс за пътепис на тема „Разходка с влак”.

Най-добрите авторски творби, които са способни да впечатлят читателите дотолкова, че да нямат търпение да се втурнат в описания от автора маршрут, ще бъдат публикувани в специална рубрика на официалната страница на държавните железници, както и във фейсбук.

Отличените участници ще получат по два билета за предстоящо организирано от БДЖ атракционно пътуване с парен локомотив или два билета за пътуване с влак на територията на страната по произволно избран маршрут до края на 2020 г.

Текстът, предложен за участие в конкурса, следва да бъде авторски и написан от придобити лични впечатления. Освен това трябва да бъде придружен с авторски снимков материал от пътуването с влака и посетените обекти.

В пътеписа е желателно да бъдат посочени конкретните влакове, с които авторът е пътувал като маршрут от/до, както и часовете на тръгване и пристигане. Той трябва да бъде свързан с разходка в рамките на един или два дни и да е с дължина между 2 и 5 страници.

Желаещите да участват в конкурса могат да изпращат своите пътеписи на официалната електронна поща на БДЖ (bdz@bdz.bg) до 01.03.2020 г.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки