Биберони със златен обков продават на търг митничари


Биберони със златен обков продават на търг митничари
Снимка: Агенция „Митници"
20 Ноември 2019, Сряда


Освен бебешките залъгалки, на тезгяха са извадени златни и сребърни пръстени, гривни, обици, медальони, синджири и  колиета с общо тегло 20,198 кг

Автор: Десант

Два бебешки биберона със златен обков - син за момченце и розов за момиченце, продава на търг  с тайно наддаване Териториална дирекция „Южна морска". Обявата за публичната продажба е публикувана в официалната страница на Агенция „Митници“ - секция Публични продажби.

Освен бебешките залъгалки, на тезгяха са извадени златни и сребърни пръстени, гривни, обици, медальони, синджири и  колиета с общо тегло 20,198 кг, съобщиха от Агенция „Митници“. Сред  стоките, обявени за продажба, има и четири сребърни часовника и три златни игли. 

Златните и сребърните изделия са задържани при митнически проверки на МП „Капитан Андреево“ в периода 2016 г. - 2018 г. и за тях вече са приключили досъдебните или административнонаказателните производства.

Двата биберона със златен обков, които се предлагат на търг, са открити през месец август 2016 г. Те били укрити в картонени пакети под леглото в шофьорската кабина на турски камион, влизащ в страната от Турция, заедно с още 601 златни накити, които също са предмет на продажба.

За предстоящия търг златните и сребърни бижута са разпределени в 8 групи, а желаещите за участие в търга следва да подадат заявление по образец за всяка група поотделно, както и ценово предложение. Купувачите на стоките е необходимо да притежават разрешение за извършване на сделки с благородни метали, съгласно чл.13 от Валутния закон.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки