Лидерът на НФСБ Валери Симеонов гласува за промяната на Бургас


Лидерът на НФСБ Валери Симеонов гласува за промяната на Бургас
27 Октомври 2019, Неделя


Гласувах в местната власт да влязат по-достойни личности, които няма да повтарят едни и същи шаблони, едни и същи схеми на разпределение на парите от мегаломански проекти

Автор: Светлана Николова

Председателят на Национален фронт за спасение на България Валери Симеонов упражни правото си на глас в местния вот в Бургас. Точно в 10,00 часа той влезе в училище „Найден Геров“ в най-големия жилщен комплекс в морския град „Меден рудник“ и пусна бюлетина за промяната на Бургас.



„Гласувах в местната власт в Бургас, а дай, Боже, и във всички общини в България да влязат по-достойни личности. Хора, които няма да повтарят едни и същи шаблони, едни и същи схеми на разпределение на парите от мегаломански проекти. Гласувах да влязат хора, които имат смелостта, достойнството и енергията да направят управлението малко по-човешко и да решават действително проблемите, а не да ги прикриват, затъпкват и отлагат, заслепявайки гражданите с мащабни проекти, от които целта е само да се взимат комисионни“, каза лидерът на НФСБ на излизане от тъмната стаичка.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки