НФСБ-Стара Загора закри кампанията си в селото на пелина


НФСБ-Стара Загора закри кампанията си в селото на пелина
Снимка: Пресцентър на НФСБ
25 Октомври 2019, Петък


В Змейово дойдоха кандидатът за кмет на населеното място Валентин Вълев,  кандидатът за кмет на Стара Загора Гергана Микова и водачът на листата за общински съветници Надя Лилова

Автор: Десант

Кандидатът за кмет на община Стара Загора от НФСБ Гергана Микова, заедно с водачът на листата за общински съветници Надя Лилова и кандидатът за кмет на село Змейово Валентин Вълев закриха предизборната кампания в читалището на селото на пелина – Змейово.

„Тази вечер ние закриваме нашата кампания и не случайно сме избрали да е тук, в Змейово, защото това е нашият начин да покажем, че за нас не само нашият град Стара Загора е важен, важни са и всички 51 села, които са в общината. В Змейово имаме много приятели, с които работихме само с телевизия СКАТ, преди аз да стана областен управител, ние тук имаме приятели и затова смятам, че сега е времето да върнем този жест на топло и горещо посрещане, което получихме от вас“. Това заяви кандидатът за кмет на Стара Загора, издигнат от НФСБ Гергана Микова.

Пред десетките хора, пристигнали в читалището, кандидатът за кмет на Змейово от НФСБ Валентин Вълев изложи своите приоритети за бъдещето на населеното място.

„Основен приоритет е чистотата на селото - центърът е в окаяно състояние и се нуждае от спешен ремонт. Друг важен приоритет ми е туризмът в Змейово - може да се направи една туристическа пътека до връх Битер и скали Кутлетата, от там се открива чудна гледка към Южна България и връх Ботев, това ще бъде една голяма атракция за населеното място.

Добре е да бъде създаден кметски съвет, а кметът да бъде обединител на институциите в селото и на различните етноси, ще работя и за подобряването на храма в Змейово", посочи Валентин Вълев.

Водачът на листата за общински съветници на НФСБ Надя Лилова призова хората на 27 октомври да направят правилния избор.

„Закриваме кампанията, която премина много позитивно, получихме силна подкрепа от хората, което е атестат за нашата работа. Правилният избор на 27 октомври в община Стара Загора е номер 8 за НФСБ“.

Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Баклава бей
05.11.2023 23:29:23
0
0
Дрън дрън ярина .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки