Валери Симеонов в Карлово: Помним и пазим заветите на Левски


Валери Симеонов в Карлово: Помним и пазим заветите на Левски
Снимка: Пресцентър на НФСБ
25 Октомври 2019, Петък


НФСБ подкрепя за нов мандат досегашния кмет на града Емил Кабаиванов, но има своя листа за общински съветници

Автор: Десант

„С № 8 подкрепете листата на НФСБ за общински съветници, хора с качества и опит в местното самоуправление, които са доказали, че работят в интерес на съгражданите си" – призова Валери Симеонов, лидер на НФСБ, на среща с избиратели в пълния салон на читалището в града на Левски.

Той изтъкна, че водачът на листата на патриотите – Андон Андонов, е познат както с инициативите, които реализира като общински съветник, така и с отговорностите си като координатор на партията за голяма част от Южна България.

„Той е спечелил доверието на хората и под негово ръководство очакваме кампанията да е успешна и да имаме сериозно присъствие в бъдещия общински съвет“– категоричен бе Валери Симеонов.

Лидерът на НФСБ допълни, че патриотичната формация подкрепя за нов мандат кмета на Карлово Емил Кабаиванов, защото той успешно управлява общината и помага за реализирането на патриотичните предложения на Националния фронт.

В срещата участваха кандидатите за общински съветници на НФСБ Николай Маринов, Христо Димитров, Русин Ненков, Иван Шишков, Борис Петров, Атанаска Дерменджиева, Миглена Бончева, Стефан Шипкалиев, Тодор Панов и Петя Георгиева., членове и симпатизанти на НФСБ от общината, а групата на Дъбенските музиканти зарадва присъстващите с блестящите си изпълнения.

Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки