Коалиция НФСБ – БДС „Радикали“ закри предизборната си кампания в София


Коалиция НФСБ – БДС „Радикали“ закри предизборната си кампания в София
Снимка: Пресцентър на НФСБ
24 Октомври 2019, Четвъртък


Време е активните и отговорни българи да бъдат представени достойно в Столичния общински съвет, подчерта Валери Симеонов

Автор: Десант

С митинг-концерт пред паметника на Стефан Стамболов в София официално бе закрита предизборната кампания на коалиция НФСБ – БДС „Радикали“, подкрепени от Движение Демократично Действие и Общество за Нова България.

Пред множеството застанаха кандидатът за кмет на столицата и водач на листата Стефан Иванов, Валери Симеонов, лидер на НФСБ, Цветан Манчев, председател на БДС „Радикали“ и кандидатите за общински съветници на коалицията. Всички бяха категорични, че Стефан Иванов ще въведе повече ред и сигурност в София и ще работи за по-ефективно и по-динамично развитие на града, в духа на най-добрите традиции на столицата.

„Провеждаме заключителния си митинг точно тук, защото Стефан Стамболов е помнен като един от най-прямите, честни и енергични политици. – заяви в своята реч Валери Симеонов, лидер на НФСБ – Това, което ние четвърта година опитваме да налагаме в Народното събрание, е близо до модела, който Стефан Стамболов постави в началото на нова, възродена България.

Искаме да върнем в политиката честността, прямотата, истината. Правим всичко това в защита на интересите на българския народ и на българската държавност. Последователно защитаваме интересите на дребния и средния бизнес.

Затова вчера в Пловдив три браншови организации – сдруженията „Българската домашна ракия“, „Училищен плод и мляко“ и на малките търговци на горива и собственици на бензиностанции, с обща декларация подкрепиха Националния фронт за спасение на България. Това е признание за последователните усилия, положени от НФСБ през последните две години, често в тежки препирни и сблъсъци с изпълнителната власт и с парламента, да върнем правото на тези три бранша да съществуват.

Надали друга партия може да покаже как на дело, а не с приказки, защитава интересите на дребния и средния бизнес – най-продуктивната прослойка в българското общество. Мисля, че активните и отговорни българи трябва да бъдат представени в Столичния общински съвет. Затова най-естествената коалиция, с която търсим доверието на избирателите в столицата, е между най-патриотичната партия НФСБ и партии, които са наследници на най-добрите идеи на СДС, с консервативна ориентация, защитаващи ценностната система на българския народ.

Издигнахме за кандидат за кмет на София Стефан Иванов, председател на „Движение демократично действие“, защото за нас общото е много по-важно от личната или тяснопартийната реализация. Макар и млад човек, той е с изключително богат опит и в негово лице избирателите от София ще намерят най-добрия представител на техните интереси и очаквания.

Никой от останалите кандидати няма зад гърба си 12 години работа в общинския съвет в София, никой друг няма толкова доказани на дело резултати. В предизборната кампания се опитахме да привлечем вниманието на столичани не с ефектни акции, не с крясъци и веене на байраци и знаци, а със спокойна, разумна реч и с предложения, които са в интерес на обикновените граждани.

Тук съм, за да призова столичани да гласуват на 27ми октомври с разума си и да отделят хората на действието от останалите. Предлагаме им да изберат млади, енергични и реализирани хора, хора от бизнеса, хора на делото, хора на резултатите. При нас „политици-калинки“ няма. Всеки идва от неговата професия, с неговия опит, с неговия личен морал“ - категоричен бе лидерът на НФСБ.

„Трудно е кажа нещо повече след Валери Симеонов, защото, когато Валери Симеонов  говори, дори Бойко Борисов мълчи – изтъкна в словото си Цветан Манчев, председател на БДС Радикали и съпредседател на коалицията – Нашият път с НФСБ и с другите колеги започна отскоро, но аз съм убеден, че той ще бъде дълъг.

Издигаме за кандидат за кмет на София Стефан Иванов - човек с опит и морал, защото за тези 12 години никой не успя да се похвали, че го е купил като общински съветник. Той е най-достойният кандидат.! Апелирам всички истински седесари да гласуват с номер 69“.

„Нашата програма има много конкретни предложения, и, за да не си ги присвоят от другите партии, ще припомня двете най-важни. – подчерта в словото си Стефан Иванов - Първото е за създаването на публичен регистър, в който всеки един харч на общинските разходи ще стане публичен. Тази информация ще може да се проверява от всякъде.

Второто е София да се развива на север и на изток, а не само нагоре във високо строителство. Центърът на София е задушен от безидейни решения, много често плод на корупционни практики. Ние сме хората, които имаме куража, волята, самочувствието, опита и енергията да направим така, че София наистина да стане по-сигурно място за живеене. Трябва да върнем духа на стара София, защото София не е просто урбанизирана територия, а емоция, преживяване и визия за бъдещето.“

Той благодари на доброволците, които цял месец организират срещи на кандидатите с гражданите във всички квартали на столицата, както и на всички съмишленици, които го подкрепят. „Срещите ми с избирателите ще продължат до края на седмицата, защото държа да говоря лично с тях и да представя идеите и вижданията си“ - изтъкна Стефан Иванов.

Представителите на местна коалиция НФСБ (НФСБ БДС Радикали) призоваха столичани да гласуват на 27-ми октомври за разумна и честна промяна в София номер 69 в бюлетините за кмет и за общински съветници.

Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки