Кандидатът за кмет на Ахелой от НФСБ с грижа за туризма в морското градче


Кандидатът за кмет на Ахелой от НФСБ с грижа за туризма в морското градче
23 Октомври 2019, Сряда


На среща с местните жители Гроздан Златев обеща да съдейства то да се превърне в привлекателен курорт

Автор: Десант

Пред пълната зала на читалището в Ахелой кандидатът на НФСБ за кмет Гроздан Златев представи част от програмата си за управлението на морското градче.

На срещата присъстваха и кандидатите на патриотичната формация за общински съветници в община Поморие д-р Даниела Радева и Димитър Стойков. Гости на събитието бяха народният представител Христиан Митев и кандидатът за общински съветник в Бургас Марияна Лефтерова.
Ахелойци споделиха с тях проблемите, които възпрепятстват превръщането на градчето в привлекателен курорт – малкия плаж и неуредиците с канализацията.

Патриотите и техният кандидат за кмет на морското градче бяха категорични, че  ще работят с предимство за развитието на Ахелой като атрактивна туристическа  дестинация, така че младите хора да останат да живеят и да работят тук, а да не се местят в по-големите населени места.

За да се случи това, ахелойци и жителите на общината трябва да подкрепят с номер 8 в интегралната бюлетина кандидатурата на Гроздан Златев за кмет на Ахелой, а с номер 70 – кандидатите на местната коалиция ВМРО и НФСБ за общински съветници в Поморие.

Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛНИЕ!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки