Валери Симеонов: Разумният патриотизъм е единственият отпор срещу стадното гласуване, организирано от ДПС


Валери Симеонов: Разумният патриотизъм е единственият отпор срещу стадното гласуване, организирано от ДПС
Снимки: Пресцентър на НФСБ
20 Октомври 2019, Неделя


Лидерът на НФСБ бе гост на предизборни срещи в Исперих и Шумен

Автор: Десант

„Призовавам всички вас, които днес изпълвате салона на Народно читалище „Съзнание“ тук, в Исперих – проявете гражданско съзнание, агитирайте всички избиратели да гласуват за разумния патриотизъм, защото това е единственият шанс да получите представителство в местната власт. Знаете, че ДПС докарва гласоподавателите си като стадо до урните „под брой и на глава“. Можем да противостоим, само ако постъпваме умно и сме единни".

Така се обърна към симпатизантите в Исперих Валери Симеонов, лидер на НФСБ, по време на предизборната среща с кандидата за кмет и водач на листата инж. Димитър Димитров и с кандидатите за общински съветници Георги Великов, Георги Александров, Розалина Янкова, Веселинка Илиева, Таня Маринова, Атанас Димитров и други. На срещата присъстваха също Валентин Касабов, зам.-председател на НФСБ, и Християн Митев, председател на контролния съвет на патриотичната формация.

Основни приоритети в програмата на кандидатите на НФСБ са активният диалог с гражданите, откритото и прозрачно управление, привличането на ресурси и инвестиции, изграждането на публично-частни партньорства. „Само така ще насърчаваме стопанската инициатива, ще подобрим благоустройството в общината, което включва неотложни инвестиции за рехабилитация на уличната мрежа и създаването на общинско предприятие „БКС“, ще се грижим за образованието, за младежта и за спорта, за социалните дейности.“ – каза инж. Димитър Димитров.

„За да се случи всичко това, на 27 октомври подкрепете разумния патриотизъм с №8 в бюлетините за избор на кмет и на общински съветници!“ е призивът към гражданите на Исперих от Валери Симеонов, лидер на НФСБ.

По-късно в Шумен лидерът на НФСБ заяви по време на работна среща: „Тук НФСБ е единствената политическа сила, която издига жена за кмет на общината – това е Наталия Стефанова, общински съветник и областен координатор на партията, която също води листата на партията за местните избори. Тя е доказала, че работи за хората през целия си мандат като общински съветник, спечелила е уважение и подкрепа от избирателите“.



На срещата присъстваха също Валентин Касабов, зам.-председател на НФСБ, Християн Митев, председател на контролния съвет, кандидатите за общински съветници Стилиян Станков, Звездалин Звездев, Митко Димитров, Атанас Костов, Боряна Петкова, Мариана Венкова, Валентин Динков, Тодор Казаков, Йоанна Константинова, Росен Господинов, Альона Атанасова и др.

„Досегашната ми работа и опит са ме убедили, че напредък се постига само ако всеки ден решаваме реалните проблеми на нашите съграждани – изтъкна Наталия Стефанова. – Община Шумен трябва да добие нов облик и да бъде отворена към гражданите и за гражданите. И това ще се случи, когато гласуваме с № 8 в бюлетината за кмет и за общински съветници – с грижа за хората и за нашето бъдеще“.

Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки