Инж. Иван Кузманов обеща да реши проблема с наводненията в община Камено


Инж. Иван Кузманов обеща да реши проблема с наводненията в община Камено
20 Октомври 2019, Неделя


Рядко свестен човек – така описа лидерът на НФСБ Валери Симеонов кандидата за кмет на Камено

Автор: Десант

Кандидатът за кмет на НФСБ за Камено и водач в листата за общински съветници в местния парламент инженер Иван Кузманов представи част от програмата си за управление на общината пред жителите на населеното място. Един от приоритетите на патриота е решаване на проблема с наводненията, които се образуват при всеки проливен дъжд в района.

На срещата присъстваха кандидатите на патриотичната партия за общински съветници в Камено Георги Манолов и Галина Костадинова. Официални гости на събитието бяха председателят на Национален фронт за спасение на България Валери Симеонов и народният представител Християн Митев.

“Иван Кузманов е рядко свестен човек, свикнал е да дава, а не да взема. Дай, Боже, и от някоя друга партия да изкарат личност като него, но не виждам такива. От Иван в Камено жителите няма да намерят по-свестен кандидат, защото е честен, работлив, всеотдаен, знае какво значи саможертва. Защото е човек, който няма да излезе от кабинета си, преди да си е свършил работата. За него няма да има работно време. Така, както и сега си гони бизнеса, така ще си гони и работата като кмет. Оттук нататък думата имат избирателите на Камено, каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Иван Кузманов е познат сред жителите на Камено с редица благотворителни прояви, списъкът на които е безкрайно дълъг.



Малко по-късно, пред пълна зала със симпатизанти във Винарско, патриотите представиха и част от идеите си за развитие на населеното място, където кандидат за кмет на НФСБ е Галя Георгиева. Те включват ремонт на инфраструктура, строителство на спортни площадки и решаване на проблемите с канализацията.

Номерът на НФСБ в интегралната бюлетина е 8.

Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Политика , Общини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки