Варна ще се развива успешно, когато изгради индустриална зона и привлече повече частни инвеститори


Варна ще се развива успешно, когато изгради индустриална зона и привлече повече частни инвеститори
18 Октомври 2019, Петък


Нашите кандидати са хора на действието, доказали себе си както в професионално, така и в нравствено отношение, каза Валери Симеонов, лидер на НФСБ

Автор: Десант

Целите ни в управлението на града за нас са кауза, амбиция и визия за бъдещето. Това каза Димитър Карбов, кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници на НФСБ, на среща със съмишленици и симпатизанти в конферентната зала на Интерхотел „Черно море“.

"Привличането  на инвестиции, възстановяването на производството, разкриването на работни места, целогодишният туризъм, добрата инфраструктура и добрите социални дейности са факторите, които, според нас, ще превърнат Варна перлата на Черно море, за каквато е била призната преди почти век – през 1923 година. Съзнаваме, че сме наследници на прекрасни традиции и на достойни хора, затова наш дълг е да пазим и развиваме техните завети“.



В срещата участваха Валери Симеонов, председател на НФСБ, Валентин Касабов, зам. председател, Християн Митев, председател на контролния съвет на партията, кандидатите за кметове на райони и кметства – Стелян Любославов (р-н Владиславово), Христина Гуридова (р-н Аспарухово), Злати Иванов (р-н Младост), Татяна Димитрова (р-н Одесос), Илия Карагьозов (р-н Приморски), Зорница Георгиева (Тополи), кандидатите за общински съветници Георги Александров, Ганчо Ганев, Фросияна Николова, Цветомир Гроздев, Лилия Костадинова и Хриска Георгиева.

„Нашите кандидати са хора на действието, доказали себе си както в професионално, така и в нравствено отношение – каза Валери Симеонов, лидер на НФСБ – В местната власт във Варна те ще бъдат контрапункт на порочното „партийно“ управление, защото ние от НФСБ нямаме практика да назначаваме протежета на ръководни постове, нито да уреждаме обществени поръчки и конкурси за близки партийни фирми. Нашите представители няма просто да присъстват, те ще преобръщат местната власт в правилната посока – в интерес на гражданите, на бизнеса и на развитието на града, или както е казал Левски – времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме“.

В хода на срещата бяха обсъдени основните цели на НФСБ във Варна, сред които от водещо значение за бизнеса се очерта изграждането на път към южната промишлена зона, защото бул. „Девня“ е изключително натоварен. За развитието на града и за разкриването на нови работни места от решаващо значение ще бъде изготвянето и реализирането на алтернативен проект за ново пристанище с интермодален терминал, отговарящ на съвременните изисквания на транспортния бизнес.

В отчета си за миналия мандат общинските съветници на НФСБ подчертаха няколко важни постижения: двойното увеличение на бюджета на града, който вече достига до 500 млн. лв. годишно, въвеждането на „синя зона“ и решаването на проблемите с паркирането в центъра, ремонтите и модернизацията на младежкия дом, на училища и на детски градини, премахването на 250 незаконни постройки в гетото „Максуда“.

„Уверени сме, че гражданите на Варна оценяват свършеното и ще продължат да подкрепят нашите кандидати за кметове и общински съветници, като гласуват за сигурност, спокойствие и развитие на Варна с № 8 в бюлетините!“ призова Валери Симеонов, лидер на НФСБ.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки