НФСБ инициира подписка с искане за спешен ремонт на най-окаяните улици в Бургас (СНИМКИ)


НФСБ инициира подписка с искане за спешен ремонт на най-окаяните улици в Бургас (СНИМКИ)
18 Октомври 2019, Петък


Преминаването по тях с детска или инвалидна количка е всекидневно мъчително изпитание за жителите на квартала

Автор: Силвия Горанова

Кандидатите на Национален фронт за спасение на България за общински съветници в Бургас инициираха подписка с искане улиците и тротоарите в жк „Възраждане“ в морския град да бъдат ремонтирани.



Инфраструктурата в района е в окаяно състояние от години, има цели улични участъци, които са напълно непроходими. Преминаването по тях с детска или инвалидна количка е всекидневно мъчително изпитание за жителите на квартала. Голяма част от тях са обезверени, тъй като през годините са засипали общината с жалби, сигнали, молби, но резултат не виждат никакъв. 



Отчайващ пример в това отношение са улиците „Самуил“, „Македония“, „Пробуда“, „Васил Левски“, „Ивайло“, „Цариградска“, „Шейново“ и др.



За по-малко от два дни под искането за спешен ремонт на централните градски улици подписи са положили над 300 души. Всеки, който иска да се присъедини към подписката, може да го направи в предизборния щаб на НФСБ на ул. „Пробуда“ №85 или в клуба на патриотичната партия на ул. „Васил Левски“ №23. 



Патриотите от НФСБ се ангажираха с разрешаването на проблема. Изграждането на нови тротоари и пътна настилка на компрометираните улици в общината, включително с подмяна на водопровод, където това е необходимо, е залегнало като точка в програмата на Националния фронт за развитието на община Бургас през следващите 4 години.



Подписката на гражданите на Бургас, придружена със съответната докладна записка, свързана с ремонт на централните улици, ще бъде една от първите задачи на общинските съветници от НФСБ в новия Общински съвет, който ще бъде сформиран след 27 октомври.

НФСБ е под номер 8 в интегралната бюлетина.













Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки