Кандидати за общински съветници на НФСБ се запознаха с проблемите на бургазлии в жк "Лазур"


Кандидати за общински съветници на НФСБ се запознаха с проблемите на бургазлии в жк "Лазур"
10 Октомври 2019, Четвъртък


Мръсният въздух, високата цена на услугите на градския транспорт и грижата за възрастните хора са сред основните терзания на хората

Автор: Мария Митева

Кандидати за общински съветници на НФСБ за Бургас се срещнаха с жителите на комплекс "Лазур" в един от най-големите пенсионерски клубове в морския град „Морска звезда“. Сред тях бяха Ивайло Вагенщайн, Васил Камберов, Антон Стоянов, Севдалина Пенева, Янчо Милев, Ивайло Стаматов, както и областният координатор на партията Иван Кузманов.

Патриотите се запознаха с проблемите на бургазлии от тази част на града. Мръсният въздух, високата цена на услугите на градския транспорт и грижата за възрастните хора са сред основните терзания на хората, стана ясно по време на срещата.

Сред приоритетите на кандидатите за общински съветници на НФСБ са изграждане на общински дом за стари хора, общински хоспис, увеличаване на зелените площи в града, подпомагане на пенсионерските клубове и на самотните възрастни хора, подобряване на материалната база на детските кухни, насърчаване на раждаемостта чрез съдействие за отпускане на ипотечни кредити за закупуване на първо жилище от млади образовани семейства с две и повече от две деца и подпомагане на погасяването им, както и още много други, включени в програмата на НФСБ за управлението на Бургас през следващия мандат.

Кандидатите от листата на НФСБ ще отстояват идеите си в Общинския съвет, стига да бъдат подкрепени на изборите за местна власт на 27 октомври с номер 8 в интегралната бюлетина.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки