Завърнали се от чужбина българи се заеха да популяризират нашенския мед по света


Завърнали се от чужбина българи се заеха да популяризират нашенския мед по света
Снимка: Bulgarian Raw Honey
02 Октомври 2019, Сряда


Тяхната цел е да поставят България на картата на Европа и света като страната на меда: „The Land of Honey”

Автор: Диана Славчева

Мирослав Опрев е млад българин, натрупал професионален опит в чужбина, където заедно със своя екип работи за международни технологични компании в областта на продуктовия дизайн, маркетинга и брандинга, участвайки в проекти за клиенти като Lloyds Banking Group, Barclays, Sky Media, Virgin, Vodafone, Santander Bank, Sir Richard Branson и много други.

Наскоро той и екипът му се завръща в България и решават да създадат компания, която да популяризира българският натурален мед на европейските и международни пазари. Наричат фирмата „Bulgarian Raw Honey".

Целта им е да подпомогнат малкия български производител да пласира продукта си на международните пазари, като за това да получи честна цена.

„Всички знаем, че Белгия е страната на шоколада, а Франция е страната на виното. Ние имаме за цел да поставим България на картата на Европа и света като страната с най-качествения натурален мед, като страната на меда: „The Land of Honey”. Имайки предвид, че нашата държава е най-големия износител на билки за Европа, нашият български мед е с доказано ненадминато разнообразие и качество. Основната ни цел е да доставяме 100% натурален български продукт до семейната трапеза на потребителите от Европа и света" - подчертава  Мирослав Опрев.

Мотото на компанията е „От кошера директно до вашите ръце“. 

В момента с екипа му са стартирали кампания в сайта за споделено финансиране Crowdfunder, откъдето смятат да направят първите доставки до клиенти в Европа.   

Повече за инициативата може да се научи от фирмения сайт bulgarianrawhoney.com.


В категории: Новини , Репортажи

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки