Над 15 км опашка от тирове и тежки камиони се е извила на ГКПП "Капитан Андреево"


Над 15 км опашка от тирове и тежки камиони се е извила на ГКПП "Капитан Андреево"
19 Септември 2019, Четвъртък


Очаква се опашките на граничния пункт да продължат няколко месеца

Автор: Десант

Огромно задръстване се образува в четвъртък на основния граничен пункт с Турция. Над 15 км е дълга опашката от тирове и тежки камиони за влизане в южната ни съседка, съобщава NOVA.

Очаква се опашките от камиони на ГКПП „Капитан Андреево” да продължат няколко месеца. Същевременно от „Гранична полиция” уверяват, че са направили всичко възможно да няма проблеми за леките коли. Преди втората за септември серия от почивни дни се очаква хиляди да тръгнат на път.

„Към момента има няколко затруднения в преминаването през граничните пунктове, което в известна степен би могло да затрудни тяхната пропускателна дейност. Единият е ГКПП „Златарево”, на границата с Македония.

На „Капитан Андреево” и „Лесово" турските гранични власти извършват ремонтни дейности, поради което е забавено преминаването през граничния пункт. От наша страна е направено каквото трябва. Да подчертая нещо, това е отново за децата – да си приготвят родителите необходимите документи, когато пътуват, придружени само от единия родител или трети лица”, заяви Аксиния Манчева от „Гранична полиция”.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки