Интересни занимания за деца и родители в столичния парк „Боби и Кели”


Интересни занимания за деца и родители в столичния парк „Боби и Кели”
19 Септември 2019, Четвъртък


По време на събитието ще бъдат изнесени 8 лекции с полезно знание и практически умения от психолози, педагози, вдъхновители, лектори и родители

Автор: Десант

До какво води контролирането на децата, как да мотивираме малчуганите да учат, интересни гледни точки за дисциплината, ароматерапията, когнитивните умения, математиката, агресията, достъпът до дигитални устройства.

Полезни съвети по тези важни теми могат да научат родителите тази събота, 21 септември, в столичния парк „Боби и Кели” в рамките на инициативата „Занимания за деца в Младост”.

По време на събитието ще бъдат изнесени 8 лекции с полезно знание и практически умения от психолози, педагози, вдъхновители, лектори и родители; ще се проведат 5 консултации за родители и деца с психолози, логопед и експерти по безопасен интернет; ще се организират над 30 извънкласни занимания  в клубове, центрове и школи от „жк Младост", които предлагат занимания по интереси за деца.



И още - ще има над 10 първорманска и демонстрации, които ще са интересни и забавни както на децата, така и на техните родители.




В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Румяна Иванова
21.09.2019 10:29:48
0
0
Страхотно е. Детето се забавя на макс.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки