Славчо Атанасов: Няма да позволим в Пловдив да фалшифицират изборите както през 2015 г.


Славчо Атанасов: Няма да позволим в Пловдив да фалшифицират изборите както през 2015 г.
10 Септември 2019, Вторник


Пловдивчани си имат една любима фраза: „Лягаме си със Славчо Атанасов, събуждаме се с Иван Тотев“

Автор: Десант

Лицензирана телевизия като СКАТ има кадри от нощна на изборите през 2015 г. Аз бях кмет до 1 часа вечерта, между 1 и 3 вече не бях. Пловдивчани си имат една любима фраза: „Лягаме си със Славчо Атанасов, събуждаме се с Иван Тотев“. Между 1 и 3 ч. стават тези неща – това заяви кандидатът на НФСБ за кмет на Пловдив Славчо Атанасов по време на брифинг след регистрацията на патриотичната партия за тазгодишните местни избори. 

„Чувалите тогава ги носеше само председател на комисия от ГЕРБ, забележете, а по закон това е абсолютно забранено, трябва винаги да го придружават двама членове на комисията от други партии, а той носи сам чувала. Чувалът се отваря, това е снимано от телевизия СКАТ, чувалът се отваря, повтарям го пак, което е абсолютно забранено, все пак аз съм много опитен в изборите, тези са ми 22-ри, бил съм и шеф на изборна комисия, бил съм и наблюдател, какво ли не.

Отварят се чувалите, подправя се протоколът, повтарям, защото никой не брои бюлетини от ОИК, всеки гледа протоколите. Подправя се протоколът, това е снимано от телевизия СКАТ, в съда предоставихме тези кадри, съдийката, разбира се, каза: „Аз не взимам под внимание видеоматериали, да, вижда се, че има нарушения, но това не е основание да се касират изборите“ – допълни още Атанасов.

Пловдивчани два пъти са лъгани вече – през 2011 и 2015 г. Този път разликата ще е огромна, тя ще е много голяма на втори тур между мен и кандидата на ГЕРБ, в случая Здравко Димитров. Просто няма да има смисъл да фалшифицират изборите този път – категоричен бе кандидатът за пловдивски кмет Славчо Атанасов.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки