Криминално проявен заплашвал с нож непознати на автогарата в Шумен


Криминално проявен заплашвал с нож непознати на автогарата в Шумен
Снимката е илюстративна
20 Август 2019, Вторник


При задържането си 47-годишният мъж халосал по коляното единия полицай и ритнал с крак в корема и ребрата друг от униформените

Автор: Десант

47-годишен криминално проявен жител на шуменското село Белокопитово е задържан от полицейските служители в понеделник вечерта след получен сигнал, че заплашва с хладно оръжие жители на града в района на автогарата. По време на задържането му той оказал яростна съпротива и нанесъл удари с крак в областта на корема и ребрата на полицейски служител, съобщават от МВР.

Около 22,30 ч. в дежурната част на полицията е приет сигнал, че на автогара Шумен мъж държи демонстративно нож в ръката си и отправя закани към непознати. Той не бил установен на място от пристигналите полицейски екипи, но от свидетели униформените получили описание на мъжа.

В хода на предприетия обход в района, полицаите забелязали на пейка на входа на Градската градина мъж, отговарящ на описанието, а при извършения обиск от джоба на връхната му дреха иззели нож. Той отказал да даде документ са самоличност, започнал да отправя обиди към униформените, оказал яростна съпротива по време на задържането, дори успял да нанесе удар по коляното на единия полицай, с крак ритнал в областта на корема и ребрата друг от униформените.

В рамките на разследването е установен самоличността на задържания - криминално проявен и осъждан многократно за грабежи, кражби, побой, проникване в чужди имоти през нощта, хулигански прояви, някои от които придружени със съпротива срещу орган на властта.

По случая е образувано досъдебно производство.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки