Пожар избухна на метри от пречиствателната станция в Поморие (СНИМКИ)


Пожар избухна на метри от пречиствателната станция в Поморие (СНИМКИ)
26 Юли 2019, Петък


Наложи се журналисти да подадат сигнал на спешния телефон 112, тъй като на територията на съоръжението точно по обяд няма дори охрана

Автор: Светлана Николова

Пожар избухна на метри от пречиствателната станция в Поморие. По първоначални данни огънят е бил предизвикан умишлено. Запалени са били стари гуми и отпадъци в частен имот, вероятно с цел теренът да бъде разчистен.



За кратко време огънят е обхванал сухите тревни площи, които са досами оградата на станцията, видя екип на сайта Десант и телевизия СКАТ.



Наложи се журналисти да подадат сигнал на спешния телефон 112, тъй като на територията на пречиствателното съоръжение точно по обяд не се мярка жива душа.



Обектът е със статут от значение за националната сигурност и би следвало там да има денонощна охрана. Вместо това екипът ни завари широко зейнали портални врати.

Повече от 10 минути, докато чакахме да дойдат служители на противопожарна охрана, в района бе пълно мъртвило.



Благодарение на бързата реакция на пожарната фатални последици за околните къщи няма. В момента служители на полицията проверяват чия собственост е имота и действително ли е предизвикан огъня умишлено.










В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки