Само три години затвор за педофила от Търговище, насилвал три деца


Само три години затвор за педофила от Търговище, насилвал три деца
Снимка: Канал 3
20 Юни 2019, Четвъртък


Наказанието на 40-годишния Дилян Д. е било намалено с една трета заради сключено споразумение с магистратите

Автор: Десант

40-годишният Дилян Д., който е бил предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Търговище за блудствени действия с три деца, бе осъден днес на 3 години и 4 месеца лишаване от свобода при общ режим.

Присъдата на Търговищкия окръжен съд бе постановена при условията на съкратено съдебно следствие, поискано от подсъдимия с цел получаване на наказание, намалено с една трета. 

Мъжът, който според експертизата страдал от разстройство на сексуалното влечение – педофилия, извършил блудствените действия по време на лятната ваканция през миналата година.

Жертви на престъпните му действия станали  момчета на 6 и 8 години и 9-годишно момиченце, които живеели в една къща с насилника и в отсъствието на родителите им.

Разкриването на 40-годишния педофил станало случайно. Приятел на бащата на едно от пострадалите деца видял, че 6-годишното момче влиза в къщата заедно с насилника, като носело кафе и запалена цигара.

Дилян подкупвал децата с лакомства, разрешавал им да пушат и да пият кафе. Спечелил доверието им, като им пускал детски филми, а впоследствие започнал да им показва клипове с порнографско съдържание. Включвал се в игрите им, като предлагал да играят на „Чичо Доктор“, а блудствените действия представял като масажи.

Присъдата на Търговищкия окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки