В град Левски ще правят музей на Георги Парцалев


В град Левски ще правят музей на Георги Парцалев
11 Юни 2019, Вторник


Там вече започнаха Парцалевите празници. Вижте програмата

Автор: Десант

От 11 до 16 юни град Левски е домакин на традиционните Празници на изкуствата „Парцалев 2019“. Събитието се организира от местната община и Народно читалище „Георги Парцалев 1901“ – Левски.

Откриването на празниците е от 18 ч. на 11 юни с постановката „Депутатски страсти“ от Антон Тонев с режисьор Георги Низамов. На следващия ден от 12,30 ч. ще се играе „Четиримата близнаци“ на МДТ „Константин Кисимов“ – Велико Търново.

На 13 юни от 17 ч. ще бъде представен романтичния роман „Сега и завинаги“ от Елмира Василева, а от 18 ч. е предвидено провеждането на обществено обсъждане на проект за създаването на музей „Георги Парцалев“.
Спектакълът на Ники Априлов „Емил Димитров – изповед пред олтара на живота“ ще бъде изнесен на 14 юни, а на 15 юни от 10 ч. ще се проведе Мажоретен фестивал „С танц и красота да направим по-добър света“, като вечерта от 18 ч. концерт ще изнесе квартет „ГеоМарЧаЛо“.

Закриването на празниците ще е на 16 юни от 18 ч. с постановката „Ех, младост… пуста младост“ с режисьор Сергей Константинов.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки