Над 80 яхти ще се борят за купата на регата „Циклон”


Над 80 яхти ще се борят за купата на регата „Циклон”
07 Юни 2019, Петък


Съгласно дългогодишна традиция спортните надежди на ОМСК “Циклон” издигнаха националното знаме под звуците на българския химн

Автор: Десант

От 7 до 9 юни над 80 яхти в класовете „Оптимист“ и „Лазер 4.7” ще се борят за ветроходната купа на Поморие. Това ще стане в рамките на XX юбилейна ветроходна регата „Циклон” – Поморие.



На откриването на регатата присъстваха кметът Иван Алексиев, председателят на Общински съвет – Поморие Адам Адамов, заместник-кметът на Община Поморие Кунчо Гайдов, директорът на дирекция Желязко Страволемов и общински съветници.

“Благодаря на целия отбор на Общински младежки спортен клуб “Циклон”, защото 20 години не са малко време и за да я има тази регата в този мащаб означава, че зад организацията ѝ винаги са стояли точните хора. Пожелавам на всички здраве и попътен вятър, нека най-подготвеният победи”, каза кметът Иван Алексиев и даде даде официален старт на състезанието.

Съгласно дългогодишна традиция спортните надежди на ОМСК “Циклон” издигнаха националното знаме под звуците на българския химн.

Следват тридневни оспорвани гонки. Награждаването на участниците ще бъде на 9 юни, след 16.30 часа.


В категории: Новини , Общини , Спортен дух

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки