Валери Симеонов с призив към коалиционните си партньори да загърбят личните си отношения


Валери Симеонов с призив към коалиционните си партньори да загърбят личните си отношения
07 Юни 2019, Петък


Провеждане на Коалиционен съвет засега не се предвижда, защото тогава пък аз трябва да слагам синя каска, а не искам да се изживявам като умиротворител, каза лидерът на НФСБ

Автор: Янко Крумов

В „Обединени патриоти“ сме се събрали да вършим работа и личните отношения трябва да остават на заден план. Това каза пред журналисти в парламента председателят на Национален фронт за спасение на България (НФСБ) Валери Симеонов, цитиран от Агенция „Фокус“.

На въпрос дали коалицията „Обединени патриоти“ се разпада, Симеонов уточни, че няма никаква промяна в отношенията.

„Говоря си с всички, но и на мен тази обстановка на обвинения, на упреци, на противопоставяне не ми е приятна. И бих препоръчал на колегите да намерят нормален начин да водят своите взаимоотношения“, заяви той.

Попитан дали може да има „Обединени патриоти“ без „Атака“, Валери Симеонов обясни, че коалицията се състои от три партии. „Значи, без „Атака“ не би трябвало да може“, каза още той.

Лидерът на НФСБ подчерта, че още през 2017 г. е казал, че трите партии не са се събрали да се обичат, а да вършат работа и да се изпълнява програмата, под която са се подписали.

„Така че тук личните отношения не би трябвало да доминират, не би трябвало да имат значение. Всеки представлява партия и стотици хиляди избиратели, пред които е отговорен. И би трябвало личните отношения да остават на заден план, а не както в последно време всички се фокусират в личните отношения на моите партньори, които естествено, че не са образец за подражание“, заяви Симеонов.

Той обясни, че засега не се очертава провеждането на Коалиционен съвет.

„Защото тогава пък аз трябва да слагам синя каска, а пък не искам да се изживявам като умиротворител“, каза още Симеонов.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки