Валери Симеонов предлага в МВР да има ново звено "Изборна полиция"


Валери Симеонов предлага в МВР да има ново звено "Изборна полиция"
05 Юни 2019, Сряда


Никой не обръща внимание на резултатите на ДПС. Пак продължават странният феномен на масова подкрепа на ДПС в Северозападна България - в Монтана, Видин и Враца, коментира лидерът на НФСБ

Автор: Десант

Свикнахме с масовото купуване на гласове от ДПС, най-вероятно много скоро ще предложим специално звено в МВР "Изборна полиция. Това заяви днес лидерът на НФСБ Валери Симеонов в кулоарите на парламента.

"Никой не обръща внимание на резултатите на ДПС. Пак продължават странният феномен на масова подкрепа на ДПС в Северозападна България - в Монтана, Видин и Враца. Хиляди цигани от циганските махали са подкрепили ДПС поради огромната любов, която изпитват към техните кандидати за евродепутати или пък към богатата идейна платформа на ДПС. Това не е ли странно? Докога ще продължава това? Като че ли обществото започна да свиква с масовото купуване на гласове от ДПС", каза още той.

Според него полицията и прокуратурата не си вършат работата и затова "много скоро ще предложим специално звено към полицията "Изборна полиция".

"Купуването става много често в близост до полицейски автомобили. Никой не забелязва, никой не обръща внимание. Започвам да се питам дали това не става с мълчаливата подкрепа на нашия най-голям партньор", допълни Симеонов.

На въпрос дали само ДПС е купувало гласове Симеонов отговори: "Много странно, обаче виждам, че има такава подкрепа и на други партии – на БСП и ГЕРБ. Говоря конкретно за циганските махали." 

"Как да анализираме резултата на една партия спрямо друга, когато никога не можеш да предвидиш какви са били методите? То е ясно – финансово плащане или обещания и ангажименти", заяви Симеонов. България не върви на добре, заключи той.




В категории: Политика

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
престъпности -толкова години
06.06.2019 10:52:47
0
0
"България получи европейски шамари заради корупцията".
Ние сме с 20 години след преходните неща.... И за това време - просто е трябвало да се работи по всички пробойни и ужаси! и да се осмислят нещата.... културата не е прищявка, каприз и от сорта спекулации и манипулации. Не се споменава нищо за културата. Това са общества, контекстове, където културата, ценностите на тази култура и традиция - са просто естествеността, естеството на нещата. (мамбо-рамбо са си на местата.... във всичките им прояви) България не може да се приобщава към нещо, ако не се приобщи към ценностите, не направи този преход... Не е направила. Тези схематични, на хартия неща...формални, номенклатурни и механизмите на преченето и нищото, спекулацията и престъпността!!!! Винаги закон и никога нищо не е направено...Или помислено. С тези отговорности и времеви разлики, злоупотреби?.... И се прави точно обратното. Във Всичките Кризи.... Само това??? И по-младите, след нас, всичко за младите - образовани, с новата "култура, ценности" - казват "искат само да ни изритат с ритници от тука"!? Регулираните професии. Със всичките известни проблеми в съответната сфера.... толкова години!!!

разбор на нещата - и се вижда, че мъжката партия... цивилно, граждански не критикува до сега, не се взимат под внимание в медийните политики, театро, скрити зад бедности.... Високото слово се пази зад 5 стени десети, няма жаргон на жаргона.... без нищо лично, разбира се.... Или други, вижда се възмутени. Действия??? Неприемащи, неприемливи. Мамини и таткови детенца и синчета и номенклатурчета....? нито татковината, нито Европа, нищо... Престъпности.... и мълчаливо възмутени, разбира се.
1
Звезделин Вълчев
05.06.2019 17:54:55
1
0
Не само че трябва,но е наложително !!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки