Ральо Ралев е бил наблюдаван от пет месеца за корупционни престъпления


Ральо Ралев е бил наблюдаван от пет месеца за корупционни престъпления
31 Май 2019, Петък


Това съобщи на извънреден брифинг зам.-главният прокурор Иван Гешев

Автор: Янко Крумов

Арестуваният вчера зам.-кмет на Пловдив Ральо Ралев е наблюдаван от пет месеца, съобщи на извънреден брифинг зам.-главният прокурор Иван Гешев, цитиран от БНР.

"Ралев е наблюдаван за корупционни престъпления. Към момента няма привлечени лица към досъдебното производство, утре до края на деня ще стане ясно дали и как на задържаните ще бъде наложена мярка за неотклонение", допълни Гешев.

Следенето на Ралев е започнало след доклад при главния прокурор, който е бил препратен към специализираната прокуратура.

"Надявам се случаят да приключи с влязла в сила присъда", допълни Гешев.

При разкриването на престъпленията в пловдивския район са използвани специални разузнавателни средства, а задържането на самия кмет и служители на администрацията му е извършено от СДВР, - "по обясними причини столичната дирекция на вътрешните работи извърши арестите", допълни Гешев.

В четвъртък кметът на район "Северен" Ральо Ралев бе задържан в района на бул. "Марица" в Кършияка.



По-късно той бе доведен с белезници в сградата на общината, където течеше и претърсване. Ральо Ралев е втори мандат кмет на "Северен", член на ГЕРБ.


В категории: Новини , Разследвания

4
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
4
градът - нашият дом?
02.06.2019 15:14:22
0
0
Ще говориме - градът, нашият дом!?
3
ми десето
02.06.2019 08:34:15
0
0
Организацията на съдебните власти, също. и т.н. Ако не са организирани както трябва тези съдебни власти - е само някаква симулация на уж че има нещо срещу корупцията, престъпността, своеволия, безправиe от всякакво естество... Следва организацията на съдебните власти с Медиите/Журналистите ... ... и никой не лъже - ми това, ми онова, ми десето...
2
и корупция и всичко...
02.06.2019 08:10:48
0
0
Нова ТВ - прекратява/променя договори с разследващи журналисти, репортери. Да минат като външни продукции. Кой ще ги защитава при разследвания? Няма коментари от страна на медиапуул.... Съдът/Прокуратурата! Съдебните власти. И професионални организации ... Какъв е делът на квалифицирана терминология в медийното/публичното пространство в България??? Точно обратното - има стратегия или политика тя да бъде подменяна, скрита, замазвана, и т.н... в публичното слово, медиите. И сега в Румъния. Министър-председателят - е осъден на 3 г. затвор за корупция! Тече процедура срещу Председателя на Горната камара/Сената!!! и това е от години.... румъния има един куп проблеми - и от национални, етнически и т.н. и си ги решават всичките по европейски, цивилизовано... Не лъжат!!! и корупция и всичко...
1
служебно
01.06.2019 16:08:43
0
0
С какво или как е заслужил еди кой си да бъде бизнесмен, кмет и т.н... С нищо!!! Всъщност, точно с това, че е престъпник, че е готов и съгласен да бъде престъпник! че се хваща на хорото и т.н, че е активен в търсенето на престъпности... Не че "по-скоро го изнудвали"....заглавие в медиапуул. Нищо че 30 години, след тоталитаризма се въртят тези Сапунки!!!! Та чак ... Прокуратурата вярва на тях.... Щото имаме много повече заслуги и способности и морал да бъдеме и квметове и бизнесмени... и много хора преди нас. разбира се - това не е желано!!! Защото тези хора няма да станат престъпници... нито да се хванат на сапунки... Няма и да ги изиграят... Провежда се само в тука, не и в Европа....... служебно
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки