Показват в Казанлък камиони, украсени с фотоси от Розовата долина


Показват в Казанлък камиони, украсени с фотоси от Розовата долина
31 Май 2019, Петък


Вижте подробности за инициативата

Автор: Десант

1 юни, в 14.30 ч. на паркинга в подножието на парк „Тюлбето“ в Казанлък ще бъдат представени три тежкотоварни камиона, украсени с фотоси от Казанлък и Долината на розите.

Возилата са собственост на българския бизнесмен Владислав Ангелов, който заради патриотичните си инициативи за популяризиране на България в Европа през март получи Почетния знак на областния управител на Стара Загора.

Камионите на г-н Ангелов пътуват във всички държави на Стария континент. Предприемчивият българин вече е поставил върху някои от превозните си средства големи снимки, запечатали различни културно-исторически забележителности от нашата страна. При връчването на Почетния знак в Стара Загора той пое ангажимент да „украси“ камиони и с фотоси от Старозагорска област. Владислав Ангелов избра първите да бъдат от Казанлък и Долината на розите.

Междувременно камиони на Ангелов вече популяризират България като туристическа дестинация с изображения на Белоградчишките скали, Античния театър в Пловдив, Тракийското съкровище, Рилските езера и пр.


Снимка: БНР


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки