Одит влиза в Гражданска въздухоплавателна администрация


Одит влиза в Гражданска въздухоплавателна администрация
30 Май 2019, Четвъртък


С предложения за промени в Закона за гражданското въздухоплаване е предвидено създаването на Национален борд за разследване на произшествия във въздушния, водния и железопътния транспорт

Автор: Десант

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков назначи одит в Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ (ГД ГВА).

Одиторите ще проверят изпълнението на контролните и регулаторни функции на главната дирекция, свързани с осигуряване на безопасността на гражданското въздухоплаване. Предметът на проверката включва и изследване на капацитета за изпълнение на контролната и административнонаказателната дейност, функциите по сертифициране и надзор, както и управлението на работните процеси в администрацията.

Министър Желязков разпореди на ГД ГВА да извърши пълен анализ на нормативната уредба, регламентираща безопасността на гражданската авиация, включително и регулацията на т.нар. лека авиация. Резултатите от анализа ще дадат необходимите данни за предприемане на промени, които биха засегнали и Националния план за безопасност в гражданското въздухоплаване, одобрен през ноември 2018 г. Също така е възложена проверка на всички летателни площадки на територията на страната.

Предстои да бъде подписано Споразумение за взаимодействие между Европейската агенция за авиационна безопасност, ГД „Гражданска въздухоплавателна администрация“ и всички национални контролни органи на държавите членки. Чрез него ще се гарантира установяването и поддържането на високо ниво на безопасност в гражданското въздухоплаване в Европейския съюз.

За набелязване на допълнителни мерки за подобряване на безопасността на гражданското въздухоплаване министърът поиска среща с директора на Европейската агенция за авиационна безопасност.

С предложения за промени в Закона за гражданското въздухоплаване е предвидено създаването на Национален борд за разследване на произшествия във въздушния, водния и железопътния транспорт.

След приключване на проверките министърът ще представи резултатите пред Министерския съвет и ще предложи конкретни мерки в сектора.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Приятел на България
31.05.2019 05:14:10
0
0
https://www.youtube.com/watch?v=p4-dGaiPLTY

Linguist Victor Friedman: "Macedonian language is neither Serbian nor Bulgarian"

"(Северно)македонският" "език" не е нито български, нито сръбски."

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%BC%D0%B0%D0%BD,_%D0%92%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80_(%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%82)


Ви́ктор Фри́дман (Victor A. Friedman) — американский лингвист, специалист по македонском языку и языкам балканского союза, а также по кавказским языкам (в первую очередь лакскому).

Биография
Родился в Чикаго в 1949 году в семье потомков еврейских иммигрантов из Российской империи и Румынии.

https://en.wikipedia.org/wiki/Matthew_Nimetz

Matthew Nimetz (born June 17, 1939) is an American diplomat. He was the United Nations Special Representative for the naming dispute between Greece and the former Yugoslav Republic of Macedonia (now North Macedonia).[1]
Early life
Matthew Nimetz was born on June 17, 1939, in Brooklyn, New York City,[2] to a Jewish family.[3]

Много интересна статия:

https://theduran.com/matthew-nimetz-impartial-macedonia-mediator-deep-state-agent/

От достоверни източници съм разбрал че сега Метю ще се съсредоточи върху кашубски език за да докаже (ако имаше нужда) че това не е полски диалект, за разлика от мнението на полските езиковеди (или "езиковеди"?). Разбира се че това се случва напълно [color:red]случайно[/color] след като поляците се скараха с евреите и повече не се радват от еврейското (и американско(то)) покровителство. Една от причините е че поляците не искат мигранти и бежанци в тяхната страна а това е в противоречие с плана на евреите (например Сорос, американски евреин родом от Унгария) и на другите еврейски и не-еврейски илуминати/масони за "хомогенизиране" на населението на Европа чрез смес на човешките породи и също исламизиране на същото.

https://www.mail.com/int/news/us/9163092-polish-nationalists-protest-us-holocaust-claims.html#.1258-stage-hero1-7

Този Метю Нимец е нещо като Бенджамин Дизраели версия 2.0

Бенджамин Дизраели

Голям "британски" политик, етнически евреин.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD_%D0%94%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B5%D0%BB%D0%B8

"Политиката на неговото правителство е да защитава целостта на империята и да се обявява срещу националноосвободителните движения на балканските народи. Ето защо, въпреки пламенните призиви на Уилям Гладстон в защита на българите, той омаловажава жестокостите на турците при потушаването на Априлското въстание през 1876 г."

Само че понастоящем и турците са "успели" да се скарат с евреите, не само поляците.

Това означава ли победата на гърците (в това число и на Афродита) над турците?

https://www.youtube.com/watch?v=d2N740Je8I0

Dana International - Diva (Official HQ song) full version

Viva Maria, Viva Victoria, Afrodita! ;-)

Бугарските тврдења за македонскиот јазик немаат никаква логика

http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/3407155/an/0/page/0#Post3407155

http://www.macedonium.org/Macedonium.aspx?jazik=2&kid=7&pid=26&ppid=234&tid=1938

Полскиот професор Влоѓимјеж Пјанка е автор на 10-тина авторски книги и околу 100-тина статии од потесна македонистичка област
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки