Валери Симеонов: Гласувах за това България да има в ЕП свои дейни представители, смели патриоти


Валери Симеонов: Гласувах за това България да има в ЕП свои дейни представители, смели патриоти
26 Май 2019, Неделя


Лидерът на НФСБ и водач на листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов“, както и заместник-председателят на Националния Фронт Валентин Касабов упражниха своя вот в Бургас

Автор: Десант

Лидерът на Национален фронт за спасение на България и създател на патриотичната телевизия СКАТ ТВ Валери Симеонов и днес, 26 май 2019 г., не изневери на традицията и на уважението към своите съграждани. Въпреки че от доста време живее при болната си майка в жк „Зорница”, той не променя своята адресна регистрация и не продава двустайно си жилище в жк „Меден рудник”.

Точно в 10:30 ч., частът на който той не изневерява от първите демократични избори насам, Симеонов се яви пред секционната комисия в училище „Найден Геров”. Очакваше го стълпотворение от журналисти, познаващи нрава му да бъде точен, бърз и да се изказва лаконично.

Преди да пусне своята бюлетина, водачът на листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов”, в която НФСБ върви редом със Средна европейска класа, заяви следното:

„Гласувах за това България да има в Европейския парламент свои дейни представители, хора патриоти, смели, а не послушковци или пък някакви оперетни герои. Защото такива хора ще свършат работа и ще отстояват интересите на страната ни.“

Валери Симеонов припомни, че изборите са задължителни. „Нещо, което в тази кампания медиите пропуснаха да подчертаят, но изборите са задължителни и е редно българинът да гласува“, каза лидерът на НФСБ.

Веднага след като пусна бюлетината, той пое към столицата, защото смята, че днес лично трябва да наблюдава изборния процес в централата на НФСБ на ул. „Раковска” 134.



В Бургас своя вот даде и заместник-председателят на Националния фронт Валентин Касабов. По традиция той бе придружен от съпругата си Катя Касабова, главен редактор на най-големия сайт в морския град „Флагман“.

„Гласувах за българския дух в Европа, за тези, които носят истинския, автентичния български дух. Гласувах за най-истинската патриотична коалиция, за да пребъде България и да успеем да наложим нашите истински ценности“, каза кандидатът за евродепутат от коалция „Патриоти за Валери Симеонов” Валентин Касабов.

Той допълни, че се надява в Европейския парламент да влязат онези истински българи, които ще покажат на хората на Стария континент къде и кои сме ние, българите.

„Хубаво е днес да гласуват колкото се може повече хора, но това е въпрос на техен избор. Добре ще е колкото се може повече българи да дойдат и да упражнят своето право на вот. За съжаление, както обикновено, голяма част от тях или са на почивка, или са в гората... Но това е действителността, това е демокрацията”, заяви Касабов.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки