Шефът на полицията в Монтана подаде оставка


Шефът на полицията в Монтана подаде оставка
Старши комисар Ивайло Антонов (в средата) оглави Областната дирекция на полицията в Монтана през 2015 г.
23 Май 2019, Четвъртък


Намерих си по-добра работа, лаконично коментира мотивите си Ивайло Антонов

Автор: Десант

Директорът на областната дирекция на МВР в Монтана старши комисар Ивайло Антонов е освободен от днес. Вчера той сам подал заявление пред министъра с искане да бъде освободен.

"Напускам МВР, а не просто заеманата длъжност, защото си намерих по-добра работа. В системата съм вече 20 години и съм дал всичко каквото мога“, заяви Антонов.

Ивайло Антонов е роден през 1970 г. в град Берковица. Завършил е УНСС в София, с магистърска степен по специалност "Финанси”. От 1999 до 2007 г. е оперативен работник в сектор "Икономическа полиция" в СДВР

През 2008 г. става началник група в сектор "Икономическа полиция" ІV РПУ на СДВР. Година по късна е оперативен работник в сектор "Трафик и търговия с хора" в отдел "Трансгранична организирана престъпност" към Дирекция за противодействие на организираната и тежка престъпност при ГДКП - МВР. Става н-к сектор "Изпиране на пари и измами с фондове на ЕС” в отдел "Корупция и изпиране на пари” в ГД БОП

От 2015 г. е директор на ОД на МВР-Монтана. Отличен е със 7 награди от преките си началници, 3 награди "обявяване на благодарност" от директора на Национална служба "Полиция" - МВР, от главния секретар на МВР и министъра на вътрешните работи, с награда сектор БОП на годината и почетен знак на МВР ІІІ степен.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки