Валери Симеонов: Показахме с действия как може да бъде въведен ред в гетата


Валери Симеонов: Показахме с действия как може да бъде въведен ред в гетата
Снимки: Пресцентър на НФСБ
19 Май 2019, Неделя


В Асеновград го направихме с реални действия, не – на хартия, с изписани стратегии, изтъкна лидерът на НФСБ

Автор: Десант

„В Асеновград показахме как може да бъде въведен ред в гетата. И го направихме с реални действия, не – на хартия, с изписани стратегии”.  Това заяви водачът на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” – Валери Симеонов, на среща с жители на Асеновград тази вечер.

Той припомни как успешно е бил решен етническия конфликт в града, когато банда цигани биха спортуващи деца. Този модел е бил приложен и в пловдивската Шекер махала. След действията на Валери Симеонов като вицепремиер в кратки срокове бяха изградени полицейски участъци с постоянно полицейско присъствие и в двете гета, осигурени бяха патрулиращи автомобили, насилниците бяха предадени на прокуратурата, следствието и съда, беше осигурена охрана на спортуващите деца.

Валери Симеонов посочи това, както и още от свършеното от него като вицепремиер и народен представител,  и от останалите депутати от НФСБ, подчертавайки, че  българският избирател трябва да прати в Европейския парламент хора, които са показали, че работят, хора, доказали, че могат да се справят с проблемите и да отстояват обществените и национални интереси.

„НФСБ е точно такава партия – показахме, че работим, вместо да приказваме. Затова и мотото на нашата кампания е „Вместо думи – действия”, каза още Валери Симеонов.

В знак на благодарност за работата му, при посещението в манастира „Св. св. Козма и Дамян” в пловдивското село Белащица Валери Симеонов получи като подарък икона.



Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Седна европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация


В категории: Политика

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
?????
19.05.2019 19:56:31
0
0
Национална Идентичност и Закон и Правосъдие....!!!!!!!!???????????
2
коментар
19.05.2019 18:28:27
0
0
Декларация в любов на Закона!!!! патриотите....Не на престъпността и корупцията!!! (пък ако искате и на жените.... Нито коли, нито мръсотия, нито култура, нито какво??? Оставки - нема. Правосъдие???
1
неуредби
19.05.2019 18:00:24
0
0
В Европа - за да "държиш магазин" - проекта за външен дизайн и вътрешен, персонал, ценз, култура на обслужване .... Се получава разрешение/одобрение от местната администрация. Ако плановете/скиците бъдат нарушени - подлежи на санкция... Неуредбата, липсата по тези закони/на такива закони, текстове - е престъпление срещу културата и хората с чувство за култура и морал....
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки