Ивайло Вагенщайн: Държавата е длъжница на малките общини


Ивайло Вагенщайн: Държавата е длъжница на малките общини
18 Май 2019, Събота


Това каза в Малко Търново кандидатът за евродепутат от коалиция „Патриоти за Валери Симеонов” Ивайло Вагенщайн, който е с преференциален номер 105 в листата

Автор: Десант

Държавата е длъжница на малките общини, които са поставени в почти невъзможни условия на оцеляване. Парите от европейските програми не стигат до малките населени места, защото в повечето случаи не отговарят на изискването за брой жители. Икономиката там е замряла отдавна и младите хора са принудени да търсят препитание в големите градове или в чужбина.

Това каза в Малко Търново кандидатът за евродепутат от коалиция „Патриоти за Валери Симеонов” Ивайло Вагенщайн, който е с преференциален номер 105 в листата.

Като политик с богат опит и като дългогодишен общински съветник Вагенщайн е убеден, че има лостове тази несправедливост да се поправи на ниво Европейски парламент. За целта обаче в ЕП са нужни хора на действието, които да отстояват българските интереси.

Пред жителите на Малко Търново Ивайло Вагенщайн припомни заслугите на Валери Симеонов и на депутатите от НФСБ в парламента. Сред най-значимите е изграждането на оградата на българо турската граница, което предотврати нахлуването на мигранти в Странджанския край. За ползите от граничното съоръжение признаха и местните хора.

На срещата с местните жители в Малко Търново участва и областният координатор на Националния фронт Иван Кузманов.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки