Валери Симеонов: НФСБ e гарантът за защита на българските национални интереси в ЕП


Валери Симеонов: НФСБ e гарантът за защита на българските национални интереси в ЕП
15 Май 2019, Сряда


Ще продължаваме да показваме какво постигаме в интерес на българския народ, заяви в Сливен и Ямбол лидерът на патриотичната формация

Автор: Десант

„Националният фронт за спасение на България" e гарантът за защита на българските национални интереси в Европейския парламент. Ние знаем за какво отиваме там. Ще се борим и ще отстояваме позицията на страната ни. Няма да говорим за това, за което всички говорят традиционно, а ще действаме както досега и ще продължаваме да показваме какво постигаме в интерес на българския народ.  Това, което правим тук – ще го правим и в Брюксел. Ние показахме, че сме хора на действието  - не на приказките ”.

Това заяви водачът на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” – Валери Сименов на среща със симпатизанти и активисти на родолюбивата коалиция в Сливен, а после и в Ямбол във вторник вечерта.

Валери Симеонов благодари на ямболската структура на НФСБ, която е била сред най-активните на границата с Турция през 2017 г., когато патриотичната формация направи всичко възможно, за да не се опорочи вота и да се допуска влизането на втора протурска партия – ДОСТ, в българския парламент.

Заедно с Валери Симеонов в срещата със симпатизанти в Ямбол и Сливен си включи и шестата в листата на родолюбивата коалиция Венера Тодорова.

Верен на слогана на коалицията „Вместо думи – действия”, лидерът на НФСБ Валери Симеонов представи пред хората свършеното от него и депутатите на НФСБ досега като гарант за това, че и за в бъдеще работата им ще продължи да е такава.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки